Здравейте фенове на Селена Гомез!
Добре дошли в моето блогче посветена на нашата идолка (:
Тук вие може да намерите всичко ново и важно за нашата любимка Селена.
За да докажете, че сте истински фенове ще ви помоля да пускате по едно коментарче на публикация,
а пък ако станете последователи ще съм ви много благодарна (:

неделя, 14 март 2010 г.

Тайната връзка на Селена Гомез и Джъстин Байбър – най-добри приятели!


И двамата са богати, известни и тинейджъри! Това, което не знаете, обаче, е че имат много повече общи неща, отколкото е видно на пръв поглед – и двамата са отгледани от самотни майки, и двамата са от малки градчета и имат милиони фенове.
Според списание M, Селена и Джъстин са станали нещо повече от добри приятели – те са най-добри приятели и си споделят всичко. Очевидно Джъстин може да накара Селена да се усмихне дори, когато се кара с най-добрата си приятелка Деми Ловато или с бившето си гадже Ник Джонас.

“Обичам Селена и нейната музика”, каза Джъстин пред списание М. “Беше прекрасно, когато я срещнах за първи път”.

“Майка ми ме накара да изключа депресиращата музика и да си пусна “One Time” на моето момче Джъстин Байбър”, написа Селена в Twitter в един от трудните за нея дни. “Защо той винаги успява да оправи настроението ми?”

Не е ли мило?? Но разликата във възрастта между 17-годишната Селена, която през юли ще стане на 18 и Джъстин, който току-що навърши 16, може да се окаже проблем. В момента те са наистина добри приятели. “Мисля, че тя е сладка”, казва Джъстин. “Но Селена е просто добра приятелка!”

Няма коментари:

Публикуване на коментар