Здравейте фенове на Селена Гомез!
Добре дошли в моето блогче посветена на нашата идолка (:
Тук вие може да намерите всичко ново и важно за нашата любимка Селена.
За да докажете, че сте истински фенове ще ви помоля да пускате по едно коментарче на публикация,
а пък ако станете последователи ще съм ви много благодарна (:

понеделник, 15 март 2010 г.

Селена и Деми вече със сигурност не са приятелки...

Здравейте^^
Идвам с едно много тъжна новина. Както знаете носеха се слухове, че нашата идолка Селена Гомез и бившата й най-добра приятелка Деми Ловата са се скарали. Е, време е да ви кажа, че тези слухове се потвърдиха чрез следното видето (съжелявам за качеството):


Както чувате във видеото Селена Казва "О, wait! I'm not with her!" В превода"О, почакай! Аз не съм с нея!" Очевидно е, че това се отнася за Деми Ловато.

Носят се слухове, че двете дисни звезди са се скарали по версията: Селена се разделила с гаджето си, което не е споменато и в същия момент Тейлър Суифт се разделила с нейно и двете момичето можели много да си споделят и решили да си основат клуб на разбитите сърца. С течение на времето (Говоря за 2-3 месеца) Селена Гомез заместила Деми Ловато с нейната нова най-добра приятелка Тейбър Суифт. Деми Ловато не издържала да не направи забележка и така двете се скарали.
Дали е вярна версията все още не знаем, но за едно сме сигурни - Селена Гомез и Деми Ловато вече официално НЕ са най-добри приятелки...

4 коментара:

  1. Te не са се карали. Просто са спрели да прекарват толкова много време заедно! И не са БФФ вече. Сигурно все още са фр. но не най-добри. И това видео е правено мн мн мн отдавна!Там са БФФ и Сел казва,че не е с нея,смисъл че и липсва!

    ОтговорИзтриване
  2. Деми ловато се раздели със селена гомес не заради тейлър суифт а заради това че се селена пак се събра с джъстин бйбър и се върна към наркотицте а деми не одобрява защото самата тя влезе в клиниката заради това преди време и на един от концертите си деми каза на селена '' Плувай по-далеч от лайното. Сбогом кучко. И се разделиха.

    ОтговорИзтриване